måndag 12 juli 2010

Träning för Annelie.

Kom och tänka på ett jätte rolig sak, jag ska träna för en tränare om kanske 3 veckor. Vi måste bara komma hem från Danmark först och få lite kondition i honom. Sen så är vi fit for fight!! Ska träna för en jätte bra tränare som heter Annelie. Har tränat för henne några gånger förut, ensam och tillsammans med andra. Ska bli jätte roligt!! Hon är så himla duktig och pratar hela tiden med hästen och man märker verkligen att hästen lyssnar på henne. Får väl berätta lite mer när det är bestämmt vilken dag och sådär. Nu ska jag bara slappa i en vecka i Danmark. Hoppas på bra väder!!





Sist jag red för Annelie var på Herman den 8 April. De här filmerna är under uppvärmningen där hon ville se lite hur han var och sådär. Hon hade sett honom några gånger tidigare när vi red i grupp men nu ville hon typ se på honom mer, i rörelserna och lydnad.
I filmerna så rider vi på någonting som hon kallade för "ruter". Istället för att rida på en volt så red man som ett ruter. Bra övning för att få hästen att lyssna på hjälperna, för att forma sig runt skänkeln.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar