lördag 10 april 2010

Sorry!

Har tyvärr inte harit hemma på ca 2 dagar så jag har inte haft tillgångt till dator för att uppdatera. Men det blir bara en liten försening!

Idag så flyttade vi hästarna till Stava Gård. Raudur och Herman trivs jätte bra, de har två ston i grannhagen varav ett sto brunstar. Mysigt tycker båda Herrarna. Imorron så ger vi oss ut på upptäcksfärd och vi lär vara borta i nån timme eller så. Ska försöka få Erika att ta fina bilder på Pojkarna när de *visslar* efter damerna! Det finns även ett sto som ska föla om bara några dagar! Så gulligt.

Men något som inte var så kul var att hästen som vi skulle släppa ihop hästarna med är väldigt rang-hög precis som Raudur. Det gick bra i början och de vände inte rumporna till en ända gång. Men sen så efter ca 1 timme så stod de och sparkade som jag vet inte vad! och den andra hästen, Prefix, fick ett kött sår på bakbenet som skulle behövas sys men det går inte p.g.a att det sitter på ett så dumt ställe.

Och skojja inte om att vi (jag och emma) har gråtit typ floder! Så ledsena va vi!!!! Men hon bor bara 3 hus ifrån mig så vi kommer ses ganska ofta ändå! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar