lördag 4 september 2010

Dressyrtävling på Skånsta.

Ingen som har gissat på min piercing än? :(
Sitter iaf i stallet nu med Emma, vi ska sova här inatt för att dela upp våra fynd med Ronja imorron. + att det är tävling på Skånsta imorron som vi vill titta på :) Mycket intressant, hoppas det är killar med, tycker att dom rider bättre än tjejer.

5 kommentarer:

  1. Trevlig blogg! =)
    Jag har också haft ett fullblod, född 2004 som ajg köpte från galoppen som hette Mayenne. Men hade henne ca 2år under utbildning osv och han starta någon liten tävling. Men sålde hon i januari till några! :) Läs mer om henne och se bilder under fliken "hästar" på min blogg =)

    Men annars har jag ridit mycket fullblod i alla dess former.. Har ridit för ett arabiskt fullblods stuteri en gång i tiden, det var nu många år sedan men änner även några som har galopphästar på täby som jag har hjälpt med utbildning osv. Men fullblod är roliga, dock tycker jag att många fullblod tyvärr inte håller så bra, nu har mina fullblod jag ridit inte vart lika skadebenägna men vet många som har fullblod som tycker att dem skadar sig så lätt, får infektioner för små sår. Men fullblod har ju även tunnare hud så kanske ej så konstigt..

    Besök gärna min blogg! =)

    Mvh Sisterhood - En hopp/dressyrryttares & en blivande bartenders vardagsblogg..

    SvaraRadera
  2. sv: en korsningsponny från Irland :D
    va gör ni tsm då?

    SvaraRadera
  3. sV: kul :)
    mest hoppning och fälttävälan, men tränar mest dressyr för att han måste få musklr :)
    hur länge har du haft din häst? :)

    SvaraRadera
  4. Kan du uppdatera lr? xO
    Jag har hittat en jätte rolig hemsida med gulliga ponny saker, och vet du vad? ;) I deras annons så stog det att dom även har stl för hästar men jag har inte kollat in det så mkt :)

    Kom på att vi måste lämna tillbaka böckerna till bibblan snart :O

    SvaraRadera
  5. Tycker cokså killar rider bättre överlag än tjejjer. Ja inte alla. Men de flesta! =)

    Mvh Sisterhood - En dressyr/hoppryttare & en batenders vardagsblogg..

    SvaraRadera